zondag 29 maart 2015

Dino-sew-rus

Ik maakte vanmiddag een dino-fan heeeel erg blij. 
Het weer leende zich voor binnen blijven, rommelen en fröbelen. Ik kroop achter mijn naaimachine en maakte voor Roel dit shirt.


Ik gebruikte het basispatroon uit Stof-voor-durf-het-zelvers 2. Ik was eigenlijk van plan om de onderkant en mouwen enkel om te zomen met de tweelingnaald. Het patroon bleek wat aan de korte kant te zijn voor Roel. Dus werkte ik alles af met boordstof, zodat het shirt wat langer werd.
Toffe tricot voor kleine binken van bijna 7, vind ik niet zo gemakkelijkte vinden. Daarom twijfelde ik geen moment toen ik pas geleden deze stof van Lillestof tegen kwam op de Swan Market (misschien ook online nog te vinden).
Al met al een fijn en vlot projectje om weer in de sewing-mood te komen. Volgend project vraagt namelijk wel wat extra's: een feestjurk voor een bruioft in mei...... Binnenkort meer.3 opmerkingen:

  1. Mooi gemaakt! Handige oplossing met die boordstof. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel leuk! De boordstof maakt het af!! gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen