donderdag 16 oktober 2014

Bijtanken

Terwijl al een deel van Nederland vakantie vierde, moesten wij nog even door met werken en naar school gaan. Vorig weekend werd Fien ziek en ik voelde me in de loop van de week ook niet zo goed meer. Ik kan niet wennen aan de donkere ochtenden. Ik slaap vast en ben moe.
Het was dus even doorzetten tot we ook vakantie konden vieren, maar inmiddels ben ook ik vrij. Met weer een andere zieke thuis, Roel deze keer, werkte ik vandaag thuis aan de illustraties voor de kerstkaartenserie. Op instagram gaf ik alvast een preview. Komende week stuur ik alles op naar de drukker!
Ik tekende vanmiddag alvast week 42 in de Moleskine agenda. Voor het eerst drukte een illustratie van de vorige week door in de nieuwe week. De tas die ik maakte op de vorige bladzijde, vulde ik met een patroon met gekleurde fineliner. Niet doen dus!


Ondanks dat ik eigenlijk verder moet gaan met de zigzagsjaal, had ik plots zin om een nieuw dekentje te haken toen ik deze bollen katoen tegen kwam. Wat een heerlijke herfstkleuren. Ik geniet 's avonds op de bak van een fijne serie op tv, mijn haakwerkje en een warm dekentje. Veel meer hoeft het deze vakantie niet te worden....

2 opmerkingen:

  1. Echt wennen aan de herfst... Ik hoor dat het weekend 24 graden geeft! Hopelijk knappen jullie wat op. Mooie tekeningen weer en mooie kleuren in de deken. Heeft die al een bestemming?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het ook altijd weer even wennen, dat het nog zo donker is bij het opstaan.
    Lang leve, kaarsjes, dekentjes en haakwerkjes.
    Mooi, je weektekeningen!

    BeantwoordenVerwijderen