vrijdag 26 september 2014

Opruimen

Al een tijdje wil ik mijn kastje eens tekenen. Het jaren 50-kastje dat ik dit voorjaar op Marktplaats vond en in mijn uppie voor op reis ging. Met de auto, maar zonder tomtom, een grote, onbekende stad in. Samen met de verkoopster sjouwde ik het kastje vanaf driehoog de trappen van de portiekwoning af en schoof mijn buit achterin de auto. Eenmaal thuis hielp mijn behulpzame buurvrouw om het naar binnen te tillen.
O, ik was zo trots. Trots op mijn kastje en minstens zo trots dat ik dat toch even geregeld had.
Nu wilde ik dat kastje héél graag hebben, al was ik eigenlijk op zoek naar een nieuw tv kastje.
Toen het in de kamer stond, sopte ik het kastje uit en stalde het zo lang in een hoek van de kamer.
Ik had namelijk helemaal geen plek voor mijn nieuwe aanwinst. Gesterkt door mijn nieuwe girlpower, sjouwde ik dus de hoekbank naar de andere kant van de kamer en verplaatste ik ook alle apparatuur naar de andere kant. Aan het eind van de middag had mijn retro meubelstuk zijn verdiende pronkplek gekregen. De tv moest nog maar even op een tuintafeltje....
Deze week probeer ik het huis te redden van een soortement van speelgoed- en troepjesexplosie. We zijn begonnen in de woonkamer. De kasten zullen er ook aan moeten geloven. Binnenkort gaat alles nog eens van zijn plek als de stucadoor de muren komt doen en we de vloer gaan vervangen.Ik werk na mijn werkdagen op school, hard verder aan de website. Zag je al dat ik tegenwoordig een echte internetpagina heb: www.juffrouwgroen.nl ! De site kreeg een nieuw, fris sjabloon. Ook werk ik aan de pagina's die ik heb toegevoegd.
Deze week zijn alle scans verwerkt tot drukklare bestanden en door de drukker tot kaartjes gemaakt. Heel binnenkort zal hier een pakket op de deurmat vallen en kan de etsyshop open!
In het weekend ga ik verder met opruimen en doen we wat kleine klusjes die al lang wachten om afgemaakt te worden. Misschien ga ik nog wel even achter de naaimachine of werk verder aan de kerstprenten waarmee ik deze week begon. Of.... ik ga parmantig rondlopen, op mijn nieuwe schoentjes ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten