donderdag 21 augustus 2014

1 jaar

Mijn blog bestaat deze week 1 jaar!
Het leek me mooi daar een blogje aan te wijden.
Over hoe het me is vergaan, wat ik heb geleerd en welke vormen de blog heeft aan genomen. Maar deze week had wat anders voor me in petto...
Dit was een week waarin ik erachter kwam dat de foto's van ongeveer de helft van al mijn berichten verdwenen waren! Iets met het opschonen van mijn back-up in Picasa en het verplaatsen van foto's.
De schade was hoe dan ook enorm en ik zag even niet meer in hoe, en of ik het nog kon herstellen. Na een paar avonden zoeken en zuchten is het me gelukt de foto's terug te halen.
Nog niet alles is hersteld, dat kost nog wat tijd. Sommige berichten heb ik maar verwijderd omdat het er niets meer van te maken was.
Het is ook een week waarin Fien ziek werd en we aan huis gebonden waren. Veel anders dan mijn kleine zieke meisje verzorgen zat er niet in en van al mijn creatieve plannen kwam werkelijk niks terecht.
Ik deed zo nog eens een avondje een poging om een haremachtig broekje voor het meiske te naaien, wat uitdraaide op een soort van pyjama-clownsbroekje. Niets fatsoenlijks kwam er uit mijn vingers.
Maar over dat naaien later meer.
Vanmiddag was ik het zat!
De zon liet zich even zien en ik gooide gauw de kinderen en een picknickje in de auto. We vonden het strand, helemaal voor ons alleen. We waaiden eens lekker uit....


En zowaar vond ik eenmaal thuis, even een uurtje voor mezelf en kwam er eindelijk iets op papier.


2 opmerkingen:

  1. Wat een pech zeg! Maar toch: Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaan uitwaaien kan echt goed doen op zo'n moment, he. Proficiat met je blogverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen