vrijdag 11 juli 2014

Vast

De illustratiecursus is afgerond en het bracht me op een punt waarvan ik diep in mijn hart allang wist dat ik er wilde belanden. Tekenen is wat ik altijd al deed en altijd zal doen. Het geeft me rust en vrijheid tegelijk.
Ik maakte plannen voor de komende maanden. Ik begeef me op nieuw en onbekend terrein. Graag wil ik verder met het illustreren en ben van plan een webwinkeltje met kaarten en prints te openen, een mooie nieuwe website te maken en een portfolio samen te stellen. Stappen zetten om van mijn hobby, mijn beroep te kunnen maken.
Maar de laatste weken voor de zomervakantie zijn druk en vol afspraken. Ik word er onrustig van en kreeg niks creatiefs meer uit mijn handen. Ik heb daar wel vaker last van. Gek, want tekenen en iets maken, creëren, is wat ik het allerliefste doe. 
Ik kwam er maar niet toe. Mijn hoofd zat vast, vol. Vol met andere zorgen.
Gisteren pakte ik dan toch eindelijk mijn pennetje op en toverde de Dom uit Berlijn op papier.
Dat had ik nodig, want ja...  nu beginnen de plannen in mijn hoofd langzaam weer te vloeien.2 opmerkingen:

  1. Heel mooi! Ben erg benieuwd naar het vervolg en alle ontwikkelingen! Succes. gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk, leuk spannend, heel veel succes! x

    BeantwoordenVerwijderen