vrijdag 24 januari 2014

Op-de-post en een give-away

Er gingen weer wat kaartjes op de post vandaag.

Een collega verhuisde en verdiende een kaart en cadeautje. Ik tekende met pen een vol gepakte bakfiets en haakte/naaide er een sleutelhanger bij:


 Ik ben al een poos van plan om me eens op het stempel-maken te storten. Om eerst te zien of het iets voor me is en ik er een beetje gevoel voor heb, oefende ik op een aardappeltje. Ik sneed er een appeltje uit en stempelde er een beterschapkaart mee, voor een vriend die net uit het ziekenhuis is gekomen:Tot slot ontwierp ik deze theepot-kaart en maakte er een dagboekje bij. 
Dit pakketje gaat naar een instagram-er, met wie ik geregeld postpakketjes uitwissel.


Ik heb nog twee one-line-a-day-diaries over!

Wil je ook een dagboekje thuis ontvangen met een door mij gemaakte illustratie erop, laat dan een berichtje achter. Bij meer dan twee reacties zal ik de boekjes verloten.

Inspiratie voor de kaarten, uiteraard hier

7 opmerkingen:

 1. Tekenen kan ik absoluut niet, dus ben ik des te meer onder de indruk van je illustraties. Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het vinden van een talent is toch een van de mooie dingen in het leven! Ik vond je via via op IG en wat een te gek boekje, the one line a day diary! Ik probeer zelf met woorden te stoeien, maar ik hou enorm van de dichter Tyler Knott. Ik weet precies waar ik het boekje voor zou gebruiken :) Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het toch fijn dat je met je talent iemand kan doen stralen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk allemaal! En ik doe graag mee met de give-away :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow....die is leuk!! En wat een leuke give away! Ziet er allemaal super uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. One line a day keeps the doctor away! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb je leren kennen via ig. Vandaag vroeg mijn dochter van 20 om op zoek te gaan naar een dagboekje voor haar en kijk eens wat ik vandaag hier zie? Het prachtigste dagboek dat ik haar als geschenk kan geven <3

  BeantwoordenVerwijderen