dinsdag 31 december 2013

Het laatste blogje

De laatste dag van het jaar besteedde ik aan het maken van plannen, creatieve plannen. Ik vertrok met de trein om nieuwe stoffen in te slaan bij het stoffenwalhalla van Rotterdam en maakte een lange lijst van kleren die ik de komende tijd hoop te gaan maken.
Hieronder maakte ik al (een paar) stapels van werk dat je binnenkort op de blog voorbij kunt zien komen.In 2013 startte ik met bloggen, aangezien ik zelf zo graag het werk van andere bloggers bewonderde. In de laatste maanden is het aantal dagelijkse bezoekers van mijn weblog gestaag gestegen en ik ben daar reuze trots op. Net als de vele blogs die je vinden kunt op internet en mij inspireren, hoop ik jou ook op leuke ideeën te brengen. Het zou geweldig zijn om je volgend jaar weer hier te treffen.
Dank voor alle lieve reacties!

Voor 2014 wens ik alle lezers veel voorspoed, liefde en bovenal creativiteit toe.

Tot slot wil ik je het volgende gedicht ter overweging meegeven (met dank aan mijn lieve zwager)

clean if you must

Clean if you must, but wouldn't it be better, 
To paint a picture or write a letter, 
Bake a cake or plant a seed, 
Ponder the difference between a want and a need? 

Clean if you must, but there's not much time, 
With rivers to swim and mountains to climb, 
Music to hear and books to read, 
Friends to cherish and life to lead.

Clean if you must, but the world's out there
With the sun in your eyes, the wind in your hair, 
A flutter of snow, a shower of rain.
Run in a park and freeness gain

Clean if you must, but bear in mind, 
Old age will come and it's not kind.
And when you go and go you must, 
You, yourself, will make more dust.4 opmerkingen:

 1. Ik ben blij jouw blog ontdekt de hebben deze laatste maanden. Altijd leuk om hier te komen lezen. Ik wens je alle moois toe in 2014, maak er een mooi en creatief jaar van! En dat gedicht ga 'k onthouden, zó toepasselijk! (An)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen! Dank je wel en ik ga vast ook mooie dingen van jouw hand zien op paspelpoezen! Alle mooie, beste wensen voor jou en diegene die je lief zijn ;-)

   Verwijderen
 2. Een leuke blog met mooie creaties.....waar zit jouw 'volg-knop'?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik had helemaal geen volg-knop! Maar nu wel. Links onder de instagram-knop.

   Verwijderen