donderdag 19 december 2013

DIY kerstcadeau: warme-kerst-zakjes

 Na een drukke periode begin december waarin de rapporten voor mijn klas af moesten, rolde ik daarna weer de drukte in van het voorbereiden van het kerstfeest op school. Door alle bedrijvigheid op het werk, een overspoelt hoofd vol kerstknutselideeën en een heel gezin om de beurten aan de griep, vergat ik een plannetje te maken wat voor kerstcadeaus ik zou maken.

Net op het nippertje zag ik haar geweldige idee: kers(t)enpitzakjes. Super snel in elkaar gestoken gestoken en voorzien van een mooie verpakking een heel leuk kerstcadeautje.
Voor Raoul zijn kleuterjuffen maakte ik deze kersenpitzakjes. Heel eenvoudig door twee zachte stofjes aan elkaar te stikken, te keren en te vullen met pitten. Er tussen stak ik nog een lintje om het zakje na het opwarmen gemakkelijk uit de oven te trekken.


Ik verpakte de zakjes in een cadeaufolietje en versierde de boel met lintjes. Bij het zakje deed ik nog een korte gebruiksaanwijzing. Met Raoul schreef ik een labeltje dat ik aan het cadeautje bond.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten