woensdag 16 oktober 2013

Origami

Ik heb een voorliefde voor mooie prentjes. Ondertussen heb ik een hele bak vol met prachtige kaarten.
Zoals ik al eerder liet zien maak ik ook zelf graag fijne prentjes en kaartjes. Bijzondere gelegenheden verdienen altijd iets handgemaakt. Ik speur pinterest af naar leuke ideetjes en ga er lekker voor zitten met een kop thee.

Ik vond een tutorial om een jurkje te vouwen. Mooi voor een bruiloft leek me. Er zijn in veel winkels tegenwoordig blocs met allerlei geprint (vouw)papier te krijgen. Ik koos een blauw-groene variant voor de jurk. Ik vond de printjes zo mooi dat ik twee jurkjes maakte, om later te beslissen welke het beste bij mijn trouwende collega zou passen.


Het werd de blauwe jurk, die ik nog voorzag van een 'riempje'. De binnenzijde en de envelop beplakte ik met een bijpassend bloemenpapiertje.
Het andere jurkje kwam op een soortement behangpapiertje en wacht tussen de prentjes in de kaartenbak af tot ze ook op de post mag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten